Reial Madrid
Esports Futbol 28/05/2012

Florentino Pérez: "Hem aconseguit la millor Lliga de la història"

El president blanc ha fet un discurs durant la presentació del llibre 'La Liga del 110', d'Enrique Ortego. "Hem nascut per buscar la victòria", és una altra de les grans frases que ha dit el mandatari madridista

Efe
1 min

MadridFlorentino Pérez, que aquest dilluns ha participat en la presentació del llibre 'La Liga del 110', d'Enrique Ortego, està molt satisfet per la temporada realitzada pel Reial Madrid. Hem après que al Reial Madrid els conceptes inabastables no són impossibles", ha afirmat el president blanc, traient pit pels 100 punts i els gols aconseguits pel seu equip. Mai donarem un repte per perdut. Hem nascut per buscar la victòria i hem aconseguit la millor Lliga i la més emocionat de la història".

Aquesta fita és un "èxit de l'equip i el cos tècnic", assegura Pérez, que ha agraït el suport i estima que ha rebut després de la mort de la seva dona el passat 22 de maig. El president blanc ha lloat la importància del Santiago Bernabéu en la història del Reial Madrid. "És un territori fonamental, 65 anys de la història han tingut lloc aquí. S'hi han construït valors com ara l'entrega constant dels nostres jugadors i aficionats, que es mereixen tot l'esforç per l'estima que tenen a l'escut".

stats