CICLISME
Esports Futbol 22/03/2012

Florentino Pérez diu que el Reial Madrid és competitiu gràcies a la seva "imatge"

El president blanc ha afirmat que la seva responsabilitat com a màxim dirigent del club és "la custòdia d'aquest inigualable patrimoni de marca"

Efe
1 min
Florentino Pérez, parlant al Santiago Bernabéu / JAVIER SORIANO / AFP PHOTO

MadridEl president del Reial Madrid, Florentino Pérez, ha assegurat aquest dijous que una "gran part de la competitivitat" del club "resideix en la imatge" que la institució té com a marca al món. Pérez ha afirmat que la seva responsabilitat com a president és "la custòdia d'aquest inigualable patrimoni de marca" per assegurar el futur del club.

El president madridista ha transmès aquest missatge en la inauguració de l'assemblea de l'Associació de Marques Famoses Espanyoles, que ha tingut lloc a l'estadi Santiago Bernabéu. En el seu discurs no ha fet cap comentari sobre els fets d'aquest dimecres a Vila-real, que va concloure 1-1 i amb l'expulsió del tècnic madridista, José Mourinho, el seu ajudant Rui Faria i els jugadors Mesut Özil i Sergio Ramos.

Pérez s'ha adherit a la naturalesa de l'acte i ha parlat en termes de la importància de la imatge de les grans empreses. Ha subratllat que durant els 110 anys de vida del club blanc, ha "sedimentat capa a capa la seva singular notorietat", així com "la seva facilitat per traspassar fronteres transmetent en la seva activitat diària els atributs de l'esport, com la superació, l'esforç i la solidaritat".

"D'aquesta matèria està construïda la nostra marca", ha resumit el president madridista davant els directius d'empreses que han assistit al fòrum. Després de recordar que l'activitat del Reial Madrid és seguida per centenars de milions de persones, ha assegurat: "Som conscients que una gran part de la nostra competitivitat resideix en la nostra imatge".

Pérez ha recordat que la projecció que el Reial Madrid i la seva contribució a la imatge d'Espanya al món li van valer la distinció el 2007 de ser nomenat ambaixador honorari de la marca Espanya.

stats