Futbol
Esports Futbol 05/12/2010

El Màlaga espera sortir dels llocs de descens i complicar-li la vida al Ràcing

L'equip de Pellegrini només ha guanyat un partit a La Rosaleda, mentre que el Santander encara no coneix la victòria lluny de El Sardinero

Redacció
1 min

MàlagaEl Màlaga, el pitjor equip de Primera com a local, intentarà capagirar avui aquesta dinàmica a La Rosaleda davant el Ràcing de Santander (17.00 hores). Els andalusos només han guanyat un partit a casa i una victòria els allunyaria de la cua de la classificació.

Manuel Pellegri recupera per aquest partit el migcentre Sandro Silva, que no va jugar per sanció a Mallorca i tornarà a formar parella al mig del camp amb Recio. També reapareix el lateral danès Patrick Mtiliga, que ja s'ha recuperat de la seva lesió.

Pel que fa al Ràcing, tot apunta que Miguel Ángel Portugal optarà per avançar Pedro Munitis a la mitja punta, acompanyant el suec Rosenber, imprescindible en l'onze titular del tècnic. Al mig del camp continuaran Colsa i Diop, mentre que Kennedy i Mehdi jugaran per les bandes.

El Ràcing afronta el partit d'avui amb l'objectiu d'aconseguir un resultat positiu lluny de El Sardinero. De moment, els de Santander compten cinc derrotes en els seus desplaçaments i només han sumat un punt, en la jornada 4 davant el Sevilla (1-1).

A causa de la vaga encoberta dels controladors aeris, el Ràcing va canviar el seu pla de viatge i va arribar ahir a la tarda a Màlaga amb AVE des de Madrid, on hi havia arribat amb autobús des de Santader.

stats