PRIMERA DIVISIÓ
Esports Futbol 11/02/2011

Cristiano Ronaldo: "Guanyarem el Barça a la final i aquest any els marcaré"

El davanter blanc diu a la Cadena Ser que no entén per què l'insulten: "Per ser bon jugador, per ser guapo, per ser lleig, per la pinta que tinc, per enveja... No ho sé"

Redacció
2 min
Cristiano Ronaldo celebra el seu primer gol en el partit d'avui.

MadridCristiano Ronaldo ha assegurat que el Reial Madrid guanyarà el Barça a la final de la Copa del Rei i ha avançat que trencarà la seva sequera golejadora contra el gran rival dels blancs. "El 5-0 contra el Barça va ser una de les derrotes més difícils de superar de la meva carrera, però hi ha coses bones a treure d'aquesta derrota. Aprendrem molt d'ella i no cometrem les mateixes errades", ha assegurat a la Cadena Ser.

"Mourinho sap com fer que els guanyem i nosaltres també tenim una idea. El míster sap quina és la millor estratègia per guanyar la final i estic segur que així ho farem", ha afegit.

En els tres partits que Cristiano ha jugat contra el Barça, el portuguès encara no ha aconseguit marcar. Assegura que en breu trencarà la seva sequera. "Marcaré un gol al Barça aquest any i intentaré que sigui en els dos propers partits". Cristiano ha desmentit que la seva relació entre el seu entrenador, José Mourinho, i el director general del club, Jorge Valdano, sigui dolenta. "Es porten molt bé. La gent està molt equivocada. Sempre han estat amics". A més, el davanter s'ha mostrat convençut que Mourinho seguirà la propera temporada. "Està perfecte. És un entrenador top i està acostumat a la pressió. Ho farà molt bé a Madrid. No marxarà, es quedarà aquí amb nosaltres".

Ronaldo s'ha sumat a la petició pública de Mourinho per a la renovació de Pepe. "Si jo fos president, renovaria Pepe demà. Si tinc l'oportunitat de veure el president, li faré broma dient-li per què no el renova". I és que Pepe és el seu millor amic de la plantilla.

En el duel amb el blaugrana Leo Messi per ser el millor jugador del món, Cristiano ha dedicat bones paraules al jugador argentí. "En aquest moment, qui ha estat considerat millor jugador del món és Messi, així que actualment ho és ell. Quan ens enfrontem com en el partit de seleccions, jo m'ho prenc com un duel personal. M'agraden aquest tipus de partits", ha dit Ronaldo. Sobre el debat obert que diu que a ell li donen més puntades de peu que a Messi, Ronaldo ha estat clar. "Es veu en les meves cames, jo ja hi estic acostumat. No diré que em donen puntades de peu més fortes que a Messi. Jo no dic que em fan més entrades que a ell. Els experts del futbol saben analitzar els partits i el que estic dient", ha afirmat.

Ronaldo creu que no li afecta la imatge que dóna als camps. "El que opinen de mi els que no em coneixen m'és igual. Ja hi estic acostumat. Algunes coses em molesten, però això forma part de la meva vida i de la meva manera de ser. Segueixo així en la lluita. No necessito insults que em piquin per jugar bé. Jo sempre jugo amb ambició per ajudar el meu equip. Els que em criden això de "Ese portugués..." són els primers en demanar-me després un autògraf. Jo no crec que siguin tots. És un petit grup que contagia la resta. Aquests també són ximples i van al darrere", ha opinat, mentre afegia: "He tractat d'esbrinar per què m'insulten, però no ho entenc. Per ser bon jugador, per ser guapo, per ser lleig, per la pinta que tinc, per enveja... No ho sé".

stats