PRIMERA DIVISIÓ
Esports Futbol 02/02/2011

Pandiani diu que a Cristiano "li falta un bull"

El davanter de l'Osasuna, contundent: "Cal ser més humil. Quan guanyi les Supercopes i les Copes del Rei que tinc jo a Espanya, potser puc escoltar-lo"

Redacció
2 min
Wlater Pandiani s'encara a Cristiano Ronaldo al Reyno de Navarra.

PamplonaEl davanter de l'Osasuna Walter Pandiani ha apuntat que al davanter portuguès del Reial Madrid Cristiano Ronaldo, amb el qual va mantenir un petit embolic el passat diumenge, "li falta un bull", que té una actitud "xulesca" i que hauria d'aprendre de Messi, "el millor del món".

Pandiani s'ha despatxat a gust amb Cristiano, al que ha criticat que no tingués "modals adequats" per "la manera de treure-li la pilota a Camuñas, tenint l'àrbitre al davant". "No em va agradar que, quan va acabar el partit, també anés a tirar-li en cara coses, a discutir i a donar-li empentes. Nosaltres ens fem respectar en el nostre camp i jo sóc un dels mig bojos de l'equip i aquestes coses no m'agraden. Per això vaig saltar", ha recordat.

Sobre l'intercanvi de paraules que es van dirigir Pandiani i Cristiano, el davanter de l'Osasuna ha reconegut que han estat reflectides d'una manera bastant fidel per la premsa. "Cal saber d'on es ve. Cal ser més humil. Quan guanyi les Supercopes i les Copes del Rei que tinc jo a Espanya, potser puc escoltar-lo", ha apuntat.

"Com a futbolista és un fenomen, però per fer les coses que fa potser li falta un bull", ha afirmat l'uruguaià, que ha seguit disparant i ha aconsellat Cristiano que "miri" a Messi, "el millor del món", "a veure si així retalla, enquadra i aprèn", ha afegit.

En aquest sentit, ha recordat que "amb els seus gests i amb la seva forma d'actuar xulesca és qui genera tots els problemes cada cap de setmana" i provoca que el Reial Madrid pagui les conseqüències de "les bajanades" d'alguns dels seus futbolistes.

Pel contrari, ha opinat que el Barça és "l'equip del poble, en què es mira la gent més humil" i a qui "s'acaba aplaudint en qualsevol camp". "Potser aquí no, pel que va passar, però segur que si haguessin canviat a Iniesta o a Messi se'ls hauria aplaudit perquè són grans futbolistes i grans persones. Amb el Reial Madrid no passa això per coses com les que han passat aquest cap de setmana", ha comentat.

A més, ha afirmat que la sanció de 602 euros imposada a Osasuna per l'acció del públic de llançar pilotes al camp hauria de pagar-la el portuguès. "Ja sabem a qui els haurem de cobrar; tots sabem qui els va llançar a la grada", ha conclòs.

stats