PRIMERA DIVISIÓ
Esports Futbol 30/01/2011

Valdano: "El Reial Madrid no és un club que es rendeixi fàcilment"

El director esportiu ha lamentat la derrota al camp de l'Osasuna, però no veu sentenciat el campionat i ha assegurat que no són un club que "es rendeixi fàcilment"

Redacció
1 min
Jorge Valdano, director esportiu del Reial Madrid.

PamplonaJorge Valdano, director esportiu del Reial Madrid, ha lamentat la derrota del seu equip al camp de l'Osasuna (1-0), que deixa el Reial Madrid a set punts del Barça, però no veu sentenciat el campionat i ha assegurat que no són un club que "es rendeixi fàcilment".

"Un mai espera perdre. Ha estat un partit molt complicat des del primer minut, un resultat molt dolent per als nostres interessos. Dur, però no definitiu", ha assegurat a Canal +.

"No es pot donar per acabada mai la Lliga. Som un club que es caracteritza per la resistència a aquest tipus de frustracions. Lluitarem fins a l'últim alè, que és un signe d'aquest club al que no renunciarem", ha afegit.

Valdano ha recordat la temporada passada, quan el Reial Madrid es va sobreposar a una situació similar i va acabar lluitant pel títol amb el Barça. "L'any passat ens va passar una cosa semblant a l'inici d'any i l'equip va ser capaç de sobreposar-se per barallar-se per la Lliga. Esperem que passi una cosa semblant. Aquest no és un club que es rendeixi amb molta facilitat", ha manifestat.

"Hem tingut eliminatòries de Copa del Rei al mig exigents, que desgasten. Són resultats inesperats als que cal sobreposar-se. Queda molt campionat pel davant, això és futbol i encara aspirem a tot", ha afegit Valdano, que ha recorregut al passat madridista per assenyalar el camí. "Som un club molt ambiciós. Hem après molt dels que han fet gran el Reial Madrid. Tenim molt ben assenyalat el camí".

stats