PRIMERA DIVISIÓ
Esports Futbol 03/03/2011

El Madrid es passeja contra el Màlaga (7-0)

Cristiano Ronaldo ha anotat un hat trick i ha superat Messi a la taula de golejadors; però el portuguès s'ha hagut de retirar per culpa d'un cop

Redacció
2 min
Els jugadors blancs celebren el primer gol, obra de Karim Benzema.

BarcelonaFestival del Madrid a costa del Màlaga. Els blancs han sigut molt superiors davant un rival que està en zona de descens i que mai no ha inquietat el conjunt de Mourinho. A la primera part els de Mourinho havíen aconseguit tres gols. Després del descans ha continuat el festival amb un Cristiano Ronaldo obsessiu per marcar i superar Messi en la lluita pel "Pichichi". De fet ho ha aconseguit, però en la jugada del seu hat trick s'ha lesionat i ha abandonat el terreny de joc.

El partit s'havia caldejat per les declaracions de Mou dient que mai no entrenaria els andalusos, però aquestes comentaris no han despistat ni un instant els jugadors del Madrid. Potser sí els del Màlaga, que han sortit cohibits al terreny de joc, incapaços de trenar jugades d'atac, i insegurs quan passaven del mig del camp.

De seguida s'ha vist que el partit seria un festival blanc. Al quart d'hora de joc, amb un Madrid apretant de valent la porteria de Caballero, el Bernabéu ha demanat penal per una caiguda de Benzema a l'interior de l'àrea. I deu minuts després el francès ha caçat una pilota a l'interior de l'àrea per, després d'un bon control, obrir el marcador.

El gol només ha servit per deixar constància objectiva d'allò que tothom veia. Al minut 35, un error de la defensa en la sortida de la pilota ha deixat una autopista per Di María, que ha arrencat des del mig del camp per marcar el segon. I just abans del descans Marcelo anotava el tercer.

Amb la feina feta, només quedava el gol de Cristiano Ronaldo. I ha arribat, per partida triple; tot i que en el seu tercer s'ha lesionat i ha hagut d'abandonar el terreny de joc.

Primerament, al minut 50, Ronaldo havia pogut marcar després d'una acció individual. Uns minuts després el golejador era Benzema, rematant una centrada de Marcelo. I al minut 67 arribaria un nou gol, de Cristiano Ronaldo, de penal, en una acció on el Màlaga s'ha quedat amb deu homes.

El festival de Cristiano Ronaldo s'ha culminat al minut 77, quan ha marcat el seu hat trick, el setè de l'equip, però en l'acció s'ha fet mal i ha hagut d'abandonar el terreny de joc, tot i que ho ha pogut fer pel seu propi peu. De fet, el jugador no ha pogut ser substituït ja que els blancs ja havien fet els tres canvis.

REIAL MADRID 7 - MÀLAGA 0

Reial Madrid: Casillas; Sergio Ramos, Albiol, Carvalho, Marcelo; Xabi Alonso, Diarra; Di María, Özil, Cristiano Ronaldo, i Benzema.

Màlaga: Caballero; Gaspar, Demichelis, Weligton, Manuel Torres; S. Silva, Camacho; Quincy, Fernando, Eliseu, i Juanmi.

Àrbitre: Pérez Lasa (col·legi basc).

stats