PRIMERA DIVISIÓ
Esports Futbol 01/02/2011

Multa i apercebiment de tancament al Sevilla per les ampolles que van llançar a Casillas

L'Osasuna també és multat pel Comité amb 602 euros per haver llançat diverses pilotes sobre la gespa durant el partit de Lliga que els va enfrontar al Reial Madrid

Redacció
1 min
Al Reyno de Navarra va caure més d'una pilota al camp.

BarcelonaEl Sevilla ha estat multat i apercebut amb el tancament del seu estadi pel Comité de Competició per les dues ampolles que van llençar-li al porter del Reial Madrid, Iker Casillas, al final del partit d'anada de les semifinals de la Copa del Rei. Quan estava a punt d'acabar el partit, Casillas va caure sobre el terreny de joc, a prop del punt de penal de la porteria que defensava, després de rebre un cop al cap per dues ampolles que es van llançar des de la graderia.

L'incident va ser recollit per l'acta arbitral i per això el Comité ha decidit multar (amb una quantitat de fins a 6.000 euros) i apercebre el Sevilla de clausura de les seves instal·lacions esportives en cas de reincidència.

El Comité també ha decidit sancionar amb 602 euros l'Osasuna després que el passat diumenge apareguessin en el seu partit contra el Reial Madrid, aquest cop de Lliga, diverses pilotes llançades des de la graderia en el terreny de joc que van arribar a interrompre el partit en fins a tres ocasions.

stats