PRIMERA DIVISIÓ
Esports Futbol 19/12/2010

El Getafe remunta al camp de l'Almeria i suma la quarta victòria consecutiva (2-3)

Tot i que se les prometien molt felices, l'Almeria va veure com el Getafe de Michel s'emportava el partit gràcies als gols de Manu del Moral, Miku i Boateng

Redacció
2 min
Boateng celebra el seu gol amb els companys

L'Almeria va començar el partit amb intensitat, buscant els punts per necessitat per sortir a per una victòria que li permetés respirar en la classificació, si bé la derrota final deixa molt tocat l'ànim dels Almeria. El conjunt local va imprimir velocitat i intensitat al partit des del primer minut i aviat van arribar les ocasions de l'argentí Pablo Piatti, que va disparar fora des de la frontal de l'àrea però el gol es va escapar per mm.

D'aquesta manera, el vendaval local va tenir la seva recompensa als sis minuts, després que el nigerià Kalu Uche rematés de cap una gran centre de Crusat per avançar el seu equip al marcador.

Poc va trigar el conjunt local a ampliar la seva renda. Després d'una gran acció de Piatti, la pilota li va arribar a Corona, el remat va rebotar en un defensor i la pilota va caure als peus de Leo Ulloa, que no va desaprofitar el regal rival i va batre Codina.

No obstant això, lluny de tranquil l'ànim de l'Almeria, el segon gol va esperonar els madrilenys, que des de llavors es van fer amos de la pilota i van començar a despertar després de mitja hora de letargia. En aquest moment, Manu del Moral, el millor jugador del partit, va rebre una pilota de Boateng i el seu xut creuat no el va poder aturar Alves.

Després del pas pels vestidors, el Getafe va començar més concentrat i va aconseguir l'empat només començar la segona meitat, després que Miku aprofités un gran centre de Manu Del Moral que no va aprofitar Rius en primera instància. El Getafe va disposar de més pilota i arribades a l'àrea rival, però Alves es va seguir creuant en el camí de l'equip Getafe per aturar totes i cadascuna de les múltiples que van generar els madrilenys per emportar-se el partit.

Però, no va poder fer el gran meta brasiler al minut 69, quan el ghanès Boateng es va marcar un cop de taló a passi de Manu Del Moral per aconseguir la remuntada i deixar enfonsat a l'equip d'Almeria, que ho va intentar fins al final amb més cor que cap però sense obtenir resultat a les seves connexions.

Fitxa tècnica

2 - Almeria: Diego Alves, Juanma Ortiz, Carlos García, Santi Acasiete (Goitom, m.83), Jakobsen, M'Bami, Corona (Valeri, m.60), Piatti, Kalu Uche, Crusat (Ortiz Bernal, m. 72) i Leo Ulloa.

3 - Getafe: Codina, Miguel Torres, Rafa, Marcano, Mané; Boateng, Parejo (Casquero, m.85); Pere Rius (Arizmendi, m.90), Manu; Gavilán (Víctor Sánchez, m.78), i Miku .

Àrbitre: Álvarez Izquierdo (Comitè madrileny). Amonestar als locals Ulloa (m.23), Juanma Ortiz (m.34) i Crusat (m.41), així com als visitants Marcano (m.19), Gavilán (m.59), Parejo (m.74 ) i Víctor Sánchez (m.81).

Gols: 1-0, M.6: Uche. 2-0, m.23: Ulloa. 2-1, m.28: Manu. 2-2, m.47: Miku. 2-3, m.69: Boateng.

Incidències: Partit corresponent a la setzena jornada de Lliga a Primera Divisió, disputat a l'Estadi dels Jocs Mediterranis davant més de 11.600 espectadors.

stats