1a Divisió
Esports Futbol 27/11/2010

El Getafe remunta un gol en contra i aconsegueix una victòria a Sevilla que l'acosta a Europa (1-3)

Kanouté avança els andalusos al primer temps, però els madrilenys capgiren el marcador amb dianes de Manu del Moral, Miku i Pedro Ríos

Redaccio
El sevillista Martin Caceres disputa una pilota amb Miku

SevillaEl Sevilla ha tornat a perdre al seu estadi (només dues victòries en set partits); i s'ha allunyat dels seus objectius europeus. I tot això contra un rival, el Getafe, que aconsegueix sumar tres punts que l'acosten a la zona europea.

Els jugadors de Michel han fet una primera part discreta, amb poques ocasions. Tot el contrari dels de Manzano, que han tingut més ocasions i més clares durant els primers 45 minuts. Fruit d'aquest domini, Kanouté ha avançat els locals a la mitja hora, al rematar de cap una centrada de Romaric.

Però tot plegat s'ha capgirat després del descans. El Sevilla ha sortit adormit, i el Getafe ho ha aprofitat per fer-se l'amo del partit; fins que al minut 12 de la represa, Konko ha tocat la pilota amb el braç a l'interior de l'àrea; i el penal l'ha transformat Manu del Moral. I tan sols dos minuts després, Miku ha capgirat el marcador. Ja a les acaballes del partit, Pedro Ríos ha sentenciat el partit d'un fort xut dintre l'àrea.

1 Sevilla – 3 Getafe

SEVILLA: Palop; Konko, Martín Cáceres, Alexis, Fernando Navarro; Perotti, Zokora (Rodri, 77'), Romaric (Renato, 63'), Diego Capel; Kanouté i Negredo.

GETAFE: Codina; Miguel Torres, 'Cata' Díaz, Marcano, Mané; Boateng, Parejo (Borja, 81'); Pedro Ríos, Manu del Moral, Gavilán (Mosquera, 71'); y Miku (Colunga, 86').

GOLS: 1-0 (30') Kanouté. 1-1 (57') Manu Del Moral, de penal. 1-2 (59') Miku. 1-3 (77') Pedro Ríos.

ÀRBITRE: José Luis González González (col·legi de Castella i Lleó).

TARGETES GROGUES: Als locals Alexis (73'), Kanouté (78') i Rodri (90'); i al visitant Marcano (11').

PÚBLIC: Uns 20.000 aficionats al Sánchez Pizjuán.