LIGA BBVA
Esports Futbol 12/12/2014

Golejada enganyosa del Reial Madrid contra l'Almeria (1-4)

Els andalusos fallen un penal que hagués significat l'empat a dos, i Cristiano Ronaldo sentencia el partit al contraatac

M. M.
Gareth Bale ha fet el segon gol del Reial Madrid a Almeria / GONZALO ARROYO / GETTY

BarcelonaEl Reial Madrid ha fet els deures a Almeria i marxa al Mundial de Clubs com a líder de la Primera Divisió (1-4). Els blancs, però, han tingut força problemes per superar el conjunt andalús, que ha igualat el marcador a la primera meitat i ha desaprofitat un penal a la segona part. Tan sols la major capacitat ofensiva dels d'Ancelotti ha estat determinant per endur-se els tres punts. La golejada ha estat enganyosa i no s'ha consumat fins que faltaven deu minuts per acabar. Fins aleshores, el partit ha estat molt obert.

El partit ha començat amb un Reial Madrid que semblava que es menjaria el món. Els blancs (aquest cop, vestits de negre) han posat setge a la porteria visitant i no han parat fins que han aconseguit el seu objectiu. Ha estat Isco, amb un bon xut amb la cama dreta des del vèrtex de l'àrea, qui ha marcat al minut 34.

Tot i rebre el gol, l'Almeria no ha vacil·lat i ha fet un pas endavant. Els locals s'han aprofitat d'una mala cobertura defensiva del Madrid per empatar, quan Verza ha quedat tot sol a la frontal i ha pogut xutar a la dreta de Casillas (39'). L'alegria, però, ha durat poc perquè Bale ha pogut rematar una centrada al fons de la porteria, al minut 42.

El primer temps ha estat de domini madridista, però a la represa han manat els andalusos, que han tingut més la pilota i han generat bones ocasions per marcar. La més clara, un penal que Casillas ha aturat a Verza (63'). El Madrid estava molt cansat i li ha costat generar perill, exceptuant alguns contraatacs, com un de Bale, que ha xutat desviat.

Passaven els minuts i l'Almeria ha fet una darrera ofensiva, però amb això ha avançat molt la línia defensiva i el Madrid ho ha aprofitat per fer el tercer i matar el partit: un contraatac iniciat per l'eix, obertura per a Benzema i rematada de Cristiano al fons de la porteria deu minuts abans d'acabar. I, quan faltava un minut, el portuguès ha tornat a veure porteria, de nou al contraatac, rematant una assistència de Carvajal.