PRIMERA DIVISIÓ
Esports Futbol 05/05/2012

Un Madrid ple de suplents guanya en l'últim sospir a Granada (1-2)

Un gol de Ronaldo de penal al minut 80' i un en pròpia porta de Cortés permeten el Reial Madrid sumar tres punts més a Los Cármenes

Els futbolistes del Madrid celebren un gol contra el Granada

BarcelonaEl Reial Madrid ha guanyat contra el Granada en un partit en què José Mourinho ha reservat la majoria de titulars i ha optat per donar minuts als menys habituals.

El Granada s'ha avançat al minut 3' amb un gol de Franco Jara, que ha situat l'1-0 i ha estat a punt de fer el segon minuts després però Adán, que ha jugat en comptes de Casillas, ha evitat que Jara engrandís la diferència.

En el segon temps el Madrid ha millorat gràcies als canvis i no ha estat fins el minut 80' quan ha empatat. Cristiano Ronaldo, de penal, ha fet l'1-1 amb què s'ha arribat al darrer minut de partit, en el qual Cortés s'ha fet l'1-2 en pròpia porta i ha donat els tres punts al Madrid.

La derrota fa perillar la permanència per un Granada que a la darrera jornada s'ho jugarà tot al camp del Rayo Vallecano, que també es jugarà la vida.