BARÇA
Esports Futbol 26/01/2012

Guardiola: “He felicitat més que mai els meus jugadors”

El de Santpedor es mostra molt orgullós amb els seus jugadors pel partit jugat i es mostra molt satisfet amb el comportament del públic

Ara
1 min
Pep Guardiola. ALBERT OLIVÉ / EFE

Barcelona"He felicitat més que mai els jugadors. Hem fet una gran eliminatòria", ha comentat Guardiola, que tot i així es mostra preocupat per culpa de les lesions d'Iniesta i Alexis Sánchez, del que ha dit que "crec que el perdrem un parell de setmanes".

El tècnic blaugrana, que no ha volgut comentar res respecte a la seva renovació, ha volgut felicitat el comportament del públic dient que ha estat "espectacular" i a més ha volgut deixar clar que "en els primers segons no ens falta concentració" en referència a les primeres jugades del partit d'aquest dimecres.

Guardiola, a més, ha explicat que el més difícil del partit d'avui era defensar el que havien guanyat a Madrid. "El més difícil de l'esport és defensar una cosa que està guanyada", ha dit. El tècnic blaugrana ha dit que aquest dimecres no és el dia que més ha patit des que és tècnic del Barça. "El partit que més he patit va ser a la Lliga, contra el Sevilla, quan guanyàvem 0-3 i ens van marcar dos gols", ha confessat.

Respecte a l'actuació arbitral no ha volgut dir res: "Hi ha uns àrbitres que ho intenten fer el millor possible, però sempre hi ha decisions que poden influir en el resultat", ha explicat.

stats