HÈRCULES
Esports Futbol 03/04/2011

Djukic debuta amb victòria i fa que l'Hèrcules torni a sumar contra la Reial Societat (1-3)

Canvi d'entrenador i victòria segura. L'Hèrcules de Djukic ja rutlla i ha aconseguit el triomf aquesta tarda a Anoeta amb un gran joc i, sobretot, un gran Drenthe, que sembla que torna a brillar

Redacció
2 min
Kiko Femenía envoltat per De la Bella i Diego Rivas

BarcelonaL'Hèrcules ha aconseguit un triomf a Anoeta (1-3) que li dóna ales en la seva lluita per la permanència, contra la Reial Societat a la qual se li està fent molt llarga l'última part de la temporada i s'ha ficat en seriosos problemes.

L'Hèrcules ha mostrat el nivell que ja es presumia, el que ha tingut ocult durant una bona part de la Lliga i que, si hagués mostrat en altres partits, li hauria evitat passar pels problemes actuals. La Reial ha despertat en el tram final del primer temps i en un minut boig, el 38, ha condensat tot el seu futbol d'atac amb rematades consecutives d'Aranburu, Zurutuza i Mikel González que han portar molt de perill.

Griezmann ha tingut en les seves botes la millor oportunitat al minut 44, però s'ha trobat davant amb Calatayud quan la grada ja cantava el gol.

El partit s'ha travat en el segon temps, amb excés de respecte per ambdues parts i un vull i no puc en els últims metres que va abocar a un final de ruleta russa en què podia passar qualsevol cosa.

I ha passat el que temia tota la grada donostiarra. En una contra, Kiko ha posat una pilota mesurada al cap de Portillo i aquest ha rematat sense oposició per avançar el seu equip (0-1). Drenthe ha mantingut les essències del seu futbol fins al final i, amb un fons físic rellevant, ha ficat primer el 0-2 quan la Real es descomposava i després el 0-3 en els últims segons. L'uruguaià Ifrán ha maquillat el marcador amb tot decidit.

Fitxa Tècnica

1 - Reoal Sociedad: Bravo; Carlos Martínez, Ansotegi, Mikel González, De la Bella (Labaka, min. 28); Rivas (Ifrán, min. 73), Aranburu, Xabi Prieto, Griezmann (Sarpong, min. 73), Zurutuza i Tamudo.

3 - Hèrcules: Calatayud; Juanra, Peña, Paz, Cortés; Farinós (Sendoa, min. 56), Drenthe, Abel Aguilar, Kiko (Rufete, min. 75); Portillo (Cristian, min. 84) i Valdez.

Àrbitre: Velasco Carballo (Madrid). Ha amonestat a Tamudo, Diego Ifrán, Calatayud, Abel Aguilar, Juanra, Farinós i Kiko.

Gols: 0-1, min. 70: Portillo. 0-2, min. 84: Drenthe. 0-3, min. 89: Drenthe. 1-3, min. 90: Ifrán.

stats