Primera Divisió
Esports Futbol 10/04/2012

Iturralde González: "Si parles amb els àrbitres d'Anglaterra i d'Itàlia, sabràs què pensen de Mourinho"

L'exàrbitre ha atès els micròfons d'Ona fm, on ha parlat de la relació de l'entrenador del Reial Madrid amb els àrbitres

Ara
1 min
José Mourinho, contra el València

BarcelonaL'exàrbitre Iturralde González ha atès els micròfons d'Ona fm, on ha parlat de la relació de José Mourinho amb els àrbitres. "És curiós que quan Mourinho va guanyar la Lliga amb el Porto és quan va saltar tot el problema dels àrbitres a Portugal. Si parles amb els àrbitres d'Anglaterra i d'Itàlia, sabràs què pensen de Mourinho, jo ho he fet. Si mires el que ha fet Mourinho a Anglaterra i a Itàlia veuràs que no és nou el que està fent aquí", ha dit.

Iturralde González també ha volgut desmuntar la teoria del 'villarato': "Dir que sóc l'àrbitre del 'villarato' és demagògia i una altra fal·làcia que puc desmuntar amb dades. El Barça es jugava la Lliga contra el Betis, vaig deixar treure una falta ràpid i va marcar Sobis. El Madrid va guanyar la Lliga... Aquest gol de Sobis va donar la Lliga al Madrid. Jo vaig xiular aquest partit. I sóc l'àrbitre del 'villarato'?".

stats