EL CLÀSSIC
Esports Futbol 23/08/2011

John Carlin: "Mourinho és embrutador i mal perdedor. Potser és llest, però no és intel·ligent"

A la seva columna al diari 'El País', l'escriptor John Carlin ataca durament l'entrenador del Madrid

Redacció
1 min
Mourinho, pensatiu, durant la controvertida roda de premsa d'ahir al migdia.

BarcelonaCarlin recorda al seu article que, fa uns mesos, el poeta i escriptor Javier Marías va definir Mourinho com "un individu dictatorial, embrutar i enredador, gens intel·ligent, mal guanyador i mal perdedor" i admet que, si llavors no li va donar la raó, ara sí que ho fa.

Segons l'autor del llibre El factor humà, en el cas de Mourinho "imbecil·itat es suma a imbecil·litat i les proves es tornen irrefutables: no només és un embrutador, enredador, mal perdedor i totes les altres coses que ja sabíem, sinó que aquest paio és alguna cosa pitjor".

Carlin opina que Mourinho ha demostrat que és "llest però gens intel·ligent", ja que el gran repte del Barça és mantenir la fam de glòria, i el portuguès ha donat al Barça "el regal més desitjat. La motivació que necessitaven Messi, Iniesta, Xavi i companyia perquè seguissin amb les ganes, fins al maig o més enllà, de ficar-li el dit a l'ull al Madrid". Al final, conclou que "Mourinho potser en sap molt de tàctica, però no és un estrateg. Potser té experiència i títols, però és un nen malcriat. Potser és llest, però no és intel.ligent. Javier Marías el va calar abans que ningú".

stats