REIAL MADRID
Esports Futbol 20/01/2011

Valdano: "La meva relació amb Mourinho és normal, no cal donar-li més voltes"

"Molt malament dec haver fet les coses quan s'ha arribat a una cosa que mai va ser la meva intenció", ha declarat el director general del Reial Madrid

Redacció
1 min
José Mourinho.

MadridJorge Valdano, director general i adjunt a la presidència del Reial Madrid, ha declarat abans d'entrar al dinar de directives del seu club i de l'Atlètic de Madrid –pel partit de Copa del Rei d'aquesta nit–, que la seva relació amb José Mourinho "és normal i no cal donar-li més voltes".

"S'han interpretat paraules meves com un avís a l'entrenador i molt malament dec haver fet les coses quan s'ha arribat a una cosa que mai va ser la meva intenció i que mai vaig pretendre", ha dit Valdano.

"Mourinho ens ha de conduir a aconseguir els majors èxits possibles, a ser millors que l'any passat i esperem seguir en aquesta tònica. No cal donar-li més voltes a això, ni treure les coses de polleguera. No entenc com s'ha pogut organitzar aquest enrenou per una cosa que ni he fet", ha afegit l'executiu madridista.

Respecte a la seva relació amb Mourinho, Valdano ha dit que és "normal". "Ens vam veure el diumenge i vam sopar junts el dia abans. Ens enviem missatges amb freqüència. No busqueu res estrany, tenim la relació lògica entre un director general i un entrenador del primer equip", ha destacat Valdano.

Preguntat per la possibilitat que Rudd Van Nistelrooy acabi fitxant pel Reial Madrid, Valdano ha estat clar: "Estem treballant en el tema. Aquesta setmana serà definitiva en un sentit o en un altre perquè aquest debat no ens acompanyi per més temps", ha finalitzat.

stats