1a divisió
Esports Futbol 11/07/2011

El segon projecte de Mourinho com a entrenador del Reial Madrid ja vola cap a Los Angeles

L'equip ha passat un reconeixement mèdic a primera hora del matí i a 2/4 de 12 ha agafat un avió cap a Los Angeles, on iniciaran la gira nord-americana

Redacció
1 min
Cristiano Ronaldo passant revisió mèdica el primer dia de pretemporada del Reial Madrid.

BarcelonaEl Reial Madrid posa en marxa el segon projecte de José Mourinho. El tècnic portuguès, que comptarà aquesta temporada amb cinc incorporacions (Altintop, Callejón, Sahin, Varane i Coenträo), farà una primera gira pels Estats Units.

Els jugadors han sigut citats a les 9:00 h del matí per passar el reconeixement mèdic, i a les 11:30 h han emprès un viatge que els durà a Los Angeles, on començaran a preparar-se per a l'inici de la temporada. Han quedat al marge de la convocatòria els argentins que estan disputant la Copa Amèrica amb la seva selecció, Royston Drenthe, Lass Diarra, Pedro León i Sergio Canales –que anirà al Mundial sub-20–, però sí que hi han entrat sis jugadors del planter.

El primer partit dels blancs serà aquest dissabte contra Los Angeles Galaxy. Després jugaran contra el Chivas de Guadalajara (20 de juliol) i contra el Philadelphia Union (23 de juliol), abans de tornar cap a Madrid. El conjunt blanc encara té previstos altres partits de pretemporada, contra l'Hertha de Berlín (27 de juliol) i el Leicester anglès (30 de juliol), a més d'una segona gira pel continent asiàtic, que farà al mes d'agost.

stats