1a divisió
Esports Futbol 13/08/2012

José Mourinho: "En comptes de 'Special One' m'haurien de dir l''únic'"

El tècnic portuguès del Reial Madrid pensa que se li hauria de canviar el sobrenom després d'haver conquerit les lligues portuguesa anglesa, italiana i espanyola

Efe
1 min
José Mourinho, tècnic del Reial Madrid / REALMADRID.COM

LisboaJosé Mourinho, tècnic del Reial Madrid, ha assegurat que el sobrenom que li van posar en la seva etapa al futbol anglès, 'Special One', s'hauria de canviar per "l'únic", després d'haver guanyat les lligues portuguesa, anglesa, italiana i espanyola.

"A Anglaterra vaig ser presentat com 'Special One'. Gràcies a Déu, les coses han continuat anant bé i, t'agradi o no, sóc l'únic que ha guanyat el campionat anglès, l'italià i l'espanyol. Per tant, més que 'Special One' han de començar a dir 'únic'", ha assegurat en una entrevista a la televisió portuguesa SIC.

Mourinho assegura que amb el pas del temps, i "després de guanyar-ho pràcticament tot" en els clubs que ha dirigit durant la seva carrera és "cada vegada menys egoista i egocèntric".

Recorda amb afecte especial la seva època a l'Inter de Milà. "Fer que un club com l'Inter torni a guanyar (la Champions) cinquanta anys després em dóna un plaer especial. Així són els meus reptes".

Als 49 anys, i a pocs dies de començar de forma oficial la seva tercera temporada amb el Reial Madrid, el tècnic portuguès reconeix que li agrada vèncer per la satisfacció dels que l'envolten.

"Després d'haver-ho guanyat pràcticament tot, amb el temps sempre ets menys egoistes i egocèntric. Sempre m'ha agradat més l'alegria dels altres, dels que m'envolten. Per això, vèncer amb l'Inter em va donar un plaer especial. Són desafiaments, no reptes personals", ha sentenciat.

stats