Reial Madrid
Esports Futbol 19/01/2011

José Mourinho demana "humilitat" als àrbitres per admetre errades

El tècnic del Reial Madrid ha comparegut davant els mitjans molest amb les conseqüències que generen les seves declaracions pels arbitratges

Redacció
2 min
José Mourinho.

Madrid p { margin-bottom: 0.21cm; } José Mourinho, tècnic del Reial Madrid, ha comparegut davant els mitjans molest amb les conseqüències que generen les seves declaracions pels arbitratges i, després de reiterar que existeix un reglament per jutjar-lo a ell i un altre per a la resta d'entrenadors, ha demanat "humilitat" als àrbitres per admetre errades.

Ha estat incòmode Mourinho a la roda de premsa prèvia a la trobada copera davant l'Atlètic de Madrid. "Vull marxar", ha arribat a dir abans de la fi d'una compareixença tibant.

La possibilitat que sigui sancionat després de les seves últimes crítiques a un àrbitre, Pérez Lasa, després del partit a Almeria ha provocat que en ocasions tallés la seva resposta quan s'anava a referir al tema. Encara que ha acabat demanant humilitat per reconèixer que segons el seu criteri va haver-hi dos clars penals que no van ser assenyalats en favor del Reial Madrid.

"No dubto de l'honestedat dels àrbitres però hi ha coses que són òbvies i que les persones que no són hipòcrites no tenen problema a dir. He vist el mateix partit que molta gent i dir que va haver-hi penals decisius que l'àrbitre no va xiular no és una ofensa ni una crítica, és una cosa òbvia que tots hem vist", ha dit.

"Hi ha gent que diu que l'únic problema va ser que l'àrbitre va xiular massa, a mi em sembla que va xiular dues vegades menys del que hauria d'haver fet. Eren dos penals amb els quals, malgrat que Diego Álves és un especialista, hauríem tingut possibilitat de guanyar el partit", ha afegit.

Amb tot el que està vivint i la possibilitat de ser novament sancionat, Mourinho pensa que "la història es repeteix" i reitera: "Com fa dos mesos, hi ha un reglament per a mi i un altre per a la resta d'entrenadors. No penso que pugui canviar".

A aquells que acusen Mourinho de llançar dures crítiques contra l'estament arbitral, el tècnic portuguès els ha recordat que va elogiar Mateu Lahoz després del partit d'anada de quarts de final de Copa del Rei, malgrat que el gol que va encaixar va néixer d'un fora de joc del Kun Agüero.

"Vam sofrir un gol en fora de joc davant l'Atlètic de Madrid i vaig dir que em donin aquest àrbitre cada partit perquè m'encanta. No estic contra els àrbitres espanyols. Si un és honest com jo, veient el partit d'Almeria no existeix polèmica, existeixen penals que no han estat xiulats", ha assegurat.

"La polèmica és quan inventes històries que no existeixen però el bàsic no té discussió. La humilitat, que no existeix, seria que arribés un àrbitre i digués que es va equivocar perquè eren dos penals", ha conclòs.

stats