PRIMERA DIVISIÓ
Esports Futbol 02/09/2012

Mourinho: "No n'hi ha prou només guanyant. Cal que juguem molt millor"

El tècnic lusità explica en roda de premsa que no està gens satisfet amb el joc de l'equip i que els cal jugar molt millor

Ara
1 min
José Mourinho dóna instruccions

BarcelonaNo m'ha agradat l'equip. Poc ritme, poca ambició... No m'agrada. Hem treballat poc durant la setmana. No n'hi ha prou només guanyat, no n'hi ha prou traient els punts, que és important, però no suficient. S'ha de jugar molt millor del que ho hem fet". Així de contundent s'ha mostrat José Mourinho a la roda de premsa posterior al partit contra el Granada (3-0).

El tècnic portuguès del Reial Madrid ha deixat clar que als seus jugadors els falta una mica d'ambició. "L'equip m'ha agradat poc. He vist un equip que contra el Barça va jugar al límit i que en els partits de Lliga no ho ha fet. Per què? És difícil d'explicar. Són factors que he de descobrir i treballar, perquè crec que la motivació no està al màxim i l'ambició tampoc. La temporada passada si anàvem 3-0 en volíem fer cinc. Si anàvem 2-0 abans del descans en volíem fer un altre. No puc dir que no haguem volgut vèncer, que haguem tingut mala actitud, perquè no és veritat, però en vull més. No estic content", ha etzibat Mourinho, que ha volgut fer arribar a tots els seus jugadors aquest missatge.

stats