Futbol
Esports Futbol 09/11/2011

Kaká: "Cristiano Ronaldo és més complet que Messi"

El madridista no viatja amb la selecció del Brasil per una lesió i, des de Madrid, ha afirmat que "tots dos futbolistes són els millors del món", però que en el futbol modern, Cristiano és millor que Messi

Ara
1 min
Kaká, lluint la nova samarreta del Reial Madrid per a la temporada 2011/2012

BarcelonaUna inoportuna lesió ha deixat Kaká fora de la llista del Brasil per jugar dos amistosos. Des de Madrid, el jugador blanc ha parlat de Messi i de Cristiano i ha assegurat que "és relatiu" dir qui és el millor jugador del món "perquè depèn molt dels èxits col·lectius". "Tant Messi com Cristiano són els millors del món, però en el futbol d'avui, en el futbol modern, Cristiano és el més complet del món. Fa gols amb l'esquerra, amb la dreta, de cap, de falta. Messi és excel·lent, amb totes les genialitats que té, però Cristiano és més complet que Messi".

Tot i així, Kaká assegura que el portuguès no és el millor futbolista que mai hagi vist. "Cristiano és el millor amb qui he jugat. Vaig jugar contra Zidane, però mai amb ell. Ronaldo és el millor per la seva genialitat i velocitat d'associació i Ronaldinho està molt a prop d'aquest nivell".

Diferències entre Barça i Madrid

Entre altres coses, el madridista també ha reflexionat sobre les diferències entre el joc del Barça i del Madrid. "La diferència entre el joc del Barça i el nostre és la possessió de la pilota, la paciència. Això ho dóna el temps, la tècnica i les característiques dels jugadors, perquè no tothom és capaç de fer aquest joc. I també depèn de l'entrenador. L'aficionat del Reial Madrid no té tanta paciència. És una altra cultura".

stats