FUTBOL
Esports Futbol 19/01/2012

Kameni agraeix al Màlaga "l'oportunitat de tornar a néixer com a futbolista"

Kameni ha precisat que li dóna les gràcies a l'Espanyol per portar-lo a Espanya i fer-li "viure tot el viscut" i ha destacat que no se'n va "amb sentiment de rancúnia".

Efe
1 min
Kameni, nou jugador del Màlaga. MALAGACF.COM

MàlagaEl porter camerunès Carlos Kameni ha agraït aquest dijous, en la seva presentació com a nou jugador del Màlaga, "l'oportunitat" que li donen "de tornar a néixer com a futbolista".

Kameni, que arriba procedent de l'Espanyol, on no comptava per al seu entrenador, l'argentí Mauricio Pochettino, ha assegurat que a partir d'ara donarà "tot" el que té a l'equip andalús. "Quan em van trucar, veient el projecte, em vaig decidir a venir", ha apuntat el porter africà, que ha afirmat que ha vist "molta ambició".

"Sóc un futbolista jove que vol ajudar cada dia. Mai em poso sostre i tenia ofertes –d'altres clubs–, però no vaig dubtar ni un minut de venir el Màlaga", ha insistit.

L'ex espanyolista ha destacat del seu nou equip "el col·lectiu" i ha revelat que ja ha estat al vestidor i ha "vist l'alegria i l'esforç", el que li fa pensar que "és un bon grup que pot fer moltes coses".Malgrat la seva sortida de l'Espanyol, Kameni ha precisat que li dóna les gràcies al club barceloní per portar-lo a Espanya i fer-li "viure tot el viscut", de manera que ha destacat que no se'n va "amb sentiment de rancúnia".

stats