Futbol
Esports Futbol 28/07/2011

Kappa redissenyarà la samarreta de l'Sporting davant el rebuig de l'afició

Es va presentar a mitjans de mes, i de seguida va recollir crítiques de l'afició per destacar massa el blanc sobre el vermell. La firma italiana ha acceptat ara canviar-la

Redacció
1 min
La samarreta 2011/12 de l'Sporting, que Kappa s'ha vist obligada a canviar per una de més tradicional

BarcelonaPocs dies després que es posés a la venda la nova samarreta de l'Sporting de Gijón, el club anunciava a la seva pàgina web que demanaria a la marca que els vesteix, Kappa, que redissenyés la samarreta, tot i que assegurava que s'estava venent molt bé.

Dijous, en un comunicat, el club ha explicat que la firma italiana ha acceptat la petició i que prepararà una nova samarreta, que espera tenir llesta per al debut de l'Sporting a la lliga, tot i que aclareix que no podrà posar-la a la venda al públic fins als volts de Nadal.

La polèmica sorgeix del fet que la samarreta, que ara no es descartarà però quedarà relegada a un paper alternatiu, canvia les tradicionals franges verticals vermelles i blanques per una samarreta preeminentment blanca amb unes fines ratlles vermelles.

L'afició esperava un disseny que respectés més el tradicional, i això és el que Kappa s'ha compromès a fer amb el nou disseny. Els pantalons i les mitges, blaves, sí que s'ajusten al patró i no està previst que es canviïn. Tampoc patirà cap canvi l'equipament suplent, completament vermell.

stats