Reial Madrid
Esports Futbol 09/05/2011

Karanka: "No cal que Mourinho em digui què he de dir, diem el mateix perquè pensem el mateix"

L'ajudant del tècnic del Madrid nega que parli al dictat del portuguès, i assegura que si Cristiano Ronaldo guanya el pitxitxi "és un èxit de tot l'equip"

Albert Solé
1 min
Karanka, amb Guardiola al fons, dóna instruccions durant el partit d'ahir al Camp Nou.

BarcelonaAitor Karanka assegura que no és un titella de José Mourinho, que ha decidit que no parlarà més amb la premsa fins la temporada que ve, i que a vegades sembla que li dicti les declaracions que ha de fer el basc. "Com a membre del cos tècnic de Mourinho estic en sintonia amb ell i encara estic més encantat de treballar als seu costat. Tots pensem el mateix, no cal que em digui què he de dir, diem el mateix perquè pensem el mateix", ha assegurat aquesta tarda Karanka.

Quan li han preguntat si, després de veure com ha jugat l'equip a València (3-6) i a Sevilla (2-6) no es penedien d'haver plantejat els partits contra el Barça d'una altra manera, el tècnic basc ha respost: "Cada partit és diferent, cada rival és diferent, no és el mateix un partit de Lliga que una eliminatòria. Si vam plantejar el partit d'aquella manera era perquè crèiem que era la millor, i si les coses haguessin anat d'una altra manera al Bernabéu, al Camp Nou hauríem tingut possibilitats".

I de la Lliga? Només dues preguntes. Ningú hi creu, ni Karanka, però quan li han preguntat ha hagut de fer la resposta políticament correcte: "Somiar és gratis, però clar, cada cop és més complicat, sobretot després de perdre amb el Saragossa. Demà és un partit en què els jugadors, i tots, volem guanyar i donar un bon nivell perquè és el que hem fet durant tot l'any".

I de Cristiano i la seva lluita pel pitxitxi? "Si guanya aquest premi serà una tasca de tots".

stats