Reial Madrid
Esports Futbol 25/05/2011

Karanka: "Ni de bon tros el Barça ha sigut superior a nosaltres aquesta temporada"

El segon entrenador del Reial Madrid ha dit a la revista 'DT' que posa bona nota a la temporada dels blancs, i admet que la Copa ha salvat l'any dels de Mourinho

Efe
1 min
Aitor Karanka

MadridEl segon entrenador del Reial Madrid, Aitor Karanka, va assegurar que el seu equip hauria "arribat a la final de la Lliga de Campions si les coses haguessin anat normals" aquesta temporada, que en la seva opinió se salva "amb bona nota".

"Pel joc del Barça es van plantejar els partits de forma diferent. Crèiem que era el millor i estic convençut que si haguessin anat les coses normals hauríem arribat a la final de la Champions", va declarar en una entrevista a la revista DT.

Karanka va reconèixer que la Copa del Rei ha salvat la temporada en què si l'equip no hagués guanyat aquest títol "s'hauria quedat malament", i no comparteix "ni de bon tros" la idea que el Barça ha sigut superior al seu equip en molts moments.

"Se salva amb bona nota, però tenint clar que hem de millorar coses de cara a l'any que ve i no podem perdre partits a casa, que ens van impedir lluitar fins al final per la Lliga", ha afegit.

El segon tècnic madridista ha explicat que va sortir "captivat" després de la primera conversa que va tenir amb l'entrenador José Mourinho, una persona amb gran "humanitat, capaç de convèncer a tots que no hi ha cap objectiu inabastable". "En 20 minuts amb prou feines vaig obrir la boca i vaig sortir captivat per ell", va afirmar Karanka, que va destacar "la companyonia i la gran implicació de tots els jugadors" del Reial Madrid.

stats