Reial Madrid
Esports Futbol 06/05/2011

Karanka: "Fins que no sapiguem la raó per la qual el sancionen, Mourinho no tornarà a parlar"

L'ajudant del portuguès ha tornat a fer de portaveu del tècnic i ha assegurat que Mou i el Madrid es defensaran de la sanció per cinc partits fins on faci falta

Albert Solé
1 min
Karanka, després del partit al Camp Nou de tornada de les semifinals de la Champions / EFE

Barcelona p { margin-bottom: 0.21cm; } Aitor Karanka haurà d'acostumar-se a fer ell les rodes de premsa en nom de José Mourinho en els quatre partits de Lliga que queden. El tècnic basc ha hagut de fer de portaveu un altre cop per parlar d'una sanció que no li han imposat a ell: "Una sanció com aquesta no la reps mai bé, i menys quan no t'expliquen el motiu pel qual et sancionen; el Madrid hi presentarà recurs, i Mourinho a nivell particular també pensa defensar-se i arribarà fins al final". I és que la tàctica jurídica ara mateix és, per una banda que el portuguès no parli més, i per l'altra fer-se l'orni amb els motius de la sanció, que coneix tothom: "LA UEFA no ha comunicat a dia d'avui el motiu pel qual ha sancionat al mister".

Karanka també ha explicat que José Mourinho ha decidit, conjuntament amb el club, que el millor és no tornar a parlar en roda de premsa fins que la UEFA perquè l'ha sancionat. En aquest sentit, i en relació al que va dir Mourinho fa cinc mesos denunciant que se sentia sol defensant el Madrid dels mals arbitratges davant la premsa, Karanka ha comentat: "El club, amb les denúncies i comunicats, ha demostrat que dóna suport a Mourinho i els cos tècnics n'estem encantats".

A Karanka també li han preguntat si creia que ells ho havien fet tot bé en aquest procés, i el basc ha respost: "Nosaltres sabem el que hem fet bé i el que no, i el que ens han deixat fer i el que no, i quan haguem de corregir alguna cosa ho farem internament".

stats