LIGA BBVA
Esports Futbol 22/11/2014

L'Atlètic de Madrid trenca la ratxa del Màlaga (3-1)

Els gols de Tiago, Griezmann i Godín certifiquen el triomf matalasser, que afluixa després de l'aturada de seleccions

Tiago, autor del primer gol de l'Atlètic de Madrid contra el Màlaga, celebra la diana amb l'entrenador Simeone / BALLESTEROS / EFE

BarcelonaL'Atlètic de Madrid ha sumat els tres punts i ha demostrat que torna a estar en forma després de l'aturada de seleccions. Els del 'Cholo' Simeone s'han imposat al Màlaga per 3-1 i han trencat la bona ratxa dels andalusos. Els gols de Tiago, Griezmann i Godín han certificat la victòria matalassera, i l'equip s'ha situat momentàniament segon a l'espera del partit entre el Barça i el Sevilla.

El conjunt del Calderón ha estat superior, sobretot a la primera meitat. L'Atlètic de Madrid ha tingut control i, sobretot, contundència. Un gol de Tiago al minut dotze, aprofitant un error del Màlaga a la sortida d'un córner, i una diana de Griezmann a passada d'Arda, han servit perquè els de Simeone marxessin al descans amb victòria (2-0).

A la represa, el Màlaga ha fet un pas endavant i ha pogut retallar distàncies gràcies a Roque Santa Cruz, encara que els andalusos no han pogut completar la remuntada per l'expulsió discutible de Samu García, per doble groga. L'Atlètic, amb superioritat, ha aprofitat l'avinentesa per ampliar distàncies i sentenciar el partit: un cop de cap de Godín, a sis minuts pel final, ha assegurat que els tres punts es quedessin a casa.

Per part matalassera, Gabi ha vist la segona groga a falta de dos minuts i no podrà jugar el proper partit, també a casa, contra el Dépor.

Atlètic de Madrid 3 - 1 Màlaga

At. Madrid: Moyá; Juanfran, Giménez, Godín, Ansaldi; Tiago, Gabi; Arda (Raúl García, m. 86), Koke, Griezmann (Saúl, m. 82); i Mandzukic (Raúl Jiménez, m. 57).

Màlaga: Kameni; Miguel Torres (Horta, m. 62), Sergio Sánchez, Welington, Antunes; Camacho, Darder (Recio, m. 74); Samuel, Juanmi (Luis Alberto, m. 86), Samu Castillejo; Santa Cruz.

Gols: 1-0, m. 13: Tiago. 2-0, m. 42: Griezmann. 2-1, m. 63: Santa Cruz. 3-1, m. 84: Godín.

Àrbitre: Fernando Teixeira Vitienes (C. Càntabre). Expulsió per doble groga a Samuel, del Màlaga (m. 50 i 74), i a Gabi, de l'Atlètic de Madrid (m. 53 i 88). Targetes grogues als locals Griezmann (m. 48) i als visitants Miguel Torres (m. 58) i Sergio Sánchez (m. 71).

Incidències: partit corresponent a la 12a jornada de la Lliga BBVA disputat al Vicente Calderón davant d'uns 52.000 espectadors.