Futbol
Esports Futbol 30/04/2012

La LFP denuncia trampes en alguns partits del tram final de Lliga i l'Espanyol-Sporting aixeca sospites

Ho ha avançat José Ramón de la Morena al programa 'El larguero', de la Cadena SER. A 'El partido de las 12' de la Cope diuen que l'Espanyol-Sporting de Gijón és un dels partits més sospitosos

Ara
1 min
El perico Raúl R. intenta pentinar un córner contra l'Sporting

BarcelonaEl periodista José Ramón de la Morena ha avançat a través del seu compte de Twitter que la LFP ha denunciat a la Fiscalia Anticorrupció "possibles trampes en partits del final de temporada de la Lliga BBVA". A la Cope, durant el programa 'El partido de las 12', han parlat en concret de l'Espanyol-Sporting com un dels duels més sospitosos, perquè el dijous ja se sabia "que l'Sporting guanyaria segur".

El locutor de la Cadena SER ha explicat al programa 'El larguero' que dilluns se'n coneixeran més detalls, però confirma que la LFP i la UEFA estan "investigant alguns partits". "És una època de la temporada en què hi ha moltes coses, molts diners en joc –ha dit–. I a la Lliga de Futbol Professional hi ha coses que li han semblat sospitoses i les està estudiant". Segons el programa, la UEFA estaria investigant trampes en apostes de partits que podrien afectar algun futbolista.

A la Cope, els periodistes Tomás Guasch i Juan Antonio Alcalá han confirmat que dijous havien estat avisats per un membre de pes de la LFP que l'Sporting derrotaria "segur" l'Espanyol.

stats