Publicitat
Publicitat

Barça

L'exàrbitre Urízar Azpitarte reconeix a l''As' totes les errades de Borbalán a Vallecas a favor del Madrid

L'analista arbitral habitual diu que Ramos hauria d'haver sigut expulsat, que l'acció era penal, i que la targeta vermella a Michu ni tan sols era falta

A la pàgina del diari 'As' reservada a l'anàlisi dels arbitratges, l'excol·legiat de Primera Urízar Azpitarte explica, fil per randa, tots els errors comesos per Fernández Borbalán que van afavorir el Madrid el diumenge a Vallecas. "Encara que va començar bé, ensenyant groga al minut 2 per una entrada a ras de terra de Ramos a Diego Costa, després, en el minut 11, va perdonar la groga a Pepe per una trepitjada a Piti". Sobre l'expulsió de Ramos diu: "Ramos, despreocupant-se de la pilota, i dins de l'àrea, va clavar el colze a Diego Costa. Hauria d'haver sigut expulsat, i ni tan sols va veure la groga. Els dos colors eren vàlids, però era penal". I pel que fa a l'expulsió de Michu comenta: "L'entrada de Michu a Khedira no és de targeta vermella, ni de groga, ni tan sols falta, ja que el jugador del Rayo toca primer la pilota i després, el jugador madridista".

Més continguts de

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT