1a divisió
Esports Futbol 08/04/2012

El Llevant supera l'Atlètic de Madrid i torna a creure en Europa (2-0)

Dos gols de Valdo i Koné, en deu minuts de partit, han estat suficients per superar un equip matalasser que ja no ha pogut sobreposar-se al cop

Arouna Koné (Llevant) celebra el seu gol contra l'Atlètic de Madrid

ValènciaEl contraatac ha donat la victòria al Llevant, que aviva el somni europeu després de sumar tres punts importants contra un rival que ha acusat els dos gols rebuts en els primers deu minuts de joc i que no ha estat capaç de donar rèplica tot i que ha controlat el partit.

Dos centres espectaculars de Barkero rematats per Valdo i Koné han posat el 2-0 al marcador als deu minuts. El xoc estava on somiava l'equip local tant pel marcador com per la porta que obria perquè es jugués el partit que volien.

A partir d'aquest moment, el Llevant s'ha atrinxerat al seu camp i li ha donat la pilota a l'Atlètic, esperant poder sortir al contraatac. I, de fet, el 3-0 ha estat més a prop que no pas el 2-1; si bé el partit ha arribat al descans sense novetats.

A la represa, el partit mantenia la mateixa dinàmica; i l'Atlètic de Madrid ha buscat retallar distàncies al tram final, amb l'entrada de Falcao. Però l'expulsió del visitant Miranda, poc abans d'acabar, ha deixat vist per sentència el partit, tot i que els matalassers ho han intentat, sense èxit, fins al final.

Llevant 2 - At. Madrid 0

LLEVANT: Munúa, Pedro López, Ballesteros, Cabral, Juanfran, Iborra (Farinós, m.62), Xavi Torres, Valdo (El Zhar, m.89), Ghezzal (Botelho, m.57), Barkero i Koné.

AT. MADRID: Courtois, Juanfran, Godín, Miranda, Filipe Luis, Mario Suárez (Fran Mérida, m.70), Gabi, Salvio (Falcao, m.65), Diego, Arda (Pizzi, m.79) i Adrián.

GOLS: 1-0, m.1: Valdo. 2-0, m.9: Koné.

ÀRBITRE: Iglesias Villanueva (comitè gallec). Targetes grogues als locals Ballesteros, Juanfran i Koné; i als visitants Arda, Diego, Gabi, Salvio i Mario Suárez. Targeta vermella a Miranda per doble amonestació (m.83).

ESTADI: Ciutat de València, 11.400 espectadors.