1a divisió
Esports Futbol 30/10/2011

El Llevant perd al camp de l'Osasuna (2-0) i cedeix el liderat de la Lliga al Reial Madrid

El conjunt granota ha encaixat la primera derrota de la temporada i cau fins a la tercera posició del campionat. Cejudo i Nino, autors dels dos gols locals

Els jugadors de l'Osasuna celebren un gol davant la decepció d'un futbolista del Llevant

PamplonaEl Llevant s'ha deixat el lideratge de la Lliga al Reyno de Navarra després de perdre el seu primer partit de la temporada. El conjunt granota ha caigut per 2-0 amb gols de Cejudo i Nino i ha caigut fins a la tercera posició del campionat, per darrere del Reial Madrid i el Barça.

L'equip visitant ha apostat per esperar al darrere, cedint la iniciativa del joc al conjunt navarrès. Tot i això, les primeres oportunitats de gol les ha tingudes el Llevant, per mitjà de Del Horno i Koné.

Ha estat una primera part on l'Osasuna ha hagut de fer dos canvis per lesió, de Sergio i Marc Bertrán, però on els locals han estat superiors i han tret profit d'aquesta circumstància. Cejudo ha avisat amb un parell de xuts i al final ha aconseguit el premi del gol al minut 40, quan Xavi Torres ha desviat el seu llançament i la bola s'ha colat a la porteria de Munúa.

I tan sols quatre minuts després, els locals han ampliat l'avantatge amb un gol de Nino, que ha aprofitat un rebuig del porter per anotar a porteria buida. Així, al descans s'hi ha arribat amb 2-0 al marcador, resultat que seria definitiu.

A la represa, l'Osasuna ha continuat dominant i buscant el tercer gol, però el partit ha canviat quan al quart d'hora de la segona part Cejudo ha vist la segona groga –la primera ha estat per celebrar el gol traient-se la samarreta– i ha deixat els locals amb un jugador menys durant 30 minuts.

Però el Llevant s'ha vist incapaç de fer mal a la porteria d'Osasuna, malgrat les ocasions de Koné i Rubén, i acabar jugant amb tres homes al darrere.

Osasuna 2 – Llevant 0

OSASUNA: Andrés Fernández; Marc Bertrán (Damià, m.13), Lolo, Sergio (Miguel Flaño, m.34), Raitala; Puñal, Nekounam; Cejudo, Raúl García (Rubén, m.77), Ibrahima; i Nino.

LLEVANT: Munúa; Pedro López, Ballesteros, Nano (Aranda, m.65), Del Horno; Valdo, Xavi Torres, Iborra (Farinós, m.54), Juanlu (Rubén, m.61); Barkero i Koné.

GOLS: 1-0, m.40: Cejudo. 2-0, m.44: Nino.

ÀRBITRE: Iturralde González (basc). Expulsió per doble groga al local Cejudo (m.40 i m.58). Targetes grogues a Raúl García (m.62), de l'Osasuna, i a Iborra (m.49), Del Horno (m.83) i Valdo (m.86), del Llevant.

ESTADI: Reyno de Navarra, 15.399 espectadors.