PRIMERA DIVISIÓ
Esports Futbol 12/02/2012

El Madrid remunta un gol inicial del Llevant i ja té deu punts d'avantatge sobre el Barça (4-2)

El Llevant s'ha avançat en el marcador amb un gol de Cabral, però abans del descans Cristiano Ronaldo ha empatat amb un gol de penal. En el segon temps dos gols més de Ronaldo i un de Benzema han sentenciat

Sergio Ramos intenta la rematada davant Javi Venta

BarcelonaEl Reial Madrid ha fet bons els pronòstics i ha sumat un nou triomf a la Lliga a costa del Llevant, que ha plantat cara durant tot el partit. Amb aquest triomf els blancs ja tenen deu punts més que el Barça i deixen la Lliga pràcticament sentenciada.

Aquest diumenge el Madrid no ho ha tingut gens fàcil. El gol inicial de Cabral al minut 4 ha posat nerviós al Madrid i al públic del Bernabéu, que fins el minut 44 no ha vist el gol de l'empat, obra de Cristiano Ronaldo de penal. Al decans el partit ha acabat amb empat a 1.

A la segona part, però, el Madrid ha estat més eficaç i Ronaldo ha marcat dos gols més per situar el 3-1 en el marcador en pocs minuts. Tot i així el Llevant no s'ha donat per vençut i Koné ha situat el 3-2 al marcador al minut 62. Però tres minuts més tard Benzema ha sentenciat el partit i ha deixat el 4-2 definitiu. El Llevant ha acusat en el segon temps el fet de jugar amb un home menys, ja que Iborra ha estat expulsat al minut 45 de partit en la jugada del penal que ha transformat Ronaldo.

Tot i la derrota, el Llevant segueix en llocs de Lliga de Campions per la diferència de gols.