PRIMERA DIVISIÓ
Esports Futbol 02/05/2012

El Llevant vol assegurar-se la Champions contra un Saragossa que lluita per no baixar

Els valencians visiten Saragossa (20 hores, Canal + Lliga 2 / PPV) amb la intenció de guanyar i col·locar-se quarts. Per això, el Màlaga hauria de caure davant el Barça

Efe
2 min
El Llevant busca un nou triomf que l'apropi a la Champions / JOSÉ JORDÁN / AFP

ValènciaEl Llevant viatja a Saragossa (20 hores, Canal+ Liga 2 / PPV) amb l'objectiu de sumar un triomf que li permeti mantenir viu el somni de jugar la propera edició de la Lliga de Campions, ja que un triomf a La Romareda sumada a una derrota del Màlaga davant el Barça faria que l'equip granota tornés a la quarta plaça de la classificació.

Juan Ignacio Martínez, entrenador del Llevant, perd per sanció, encara que també està lesionat, el davanter ivorià Arouna Koné, que és el màxim golejador de l'equip amb 15 gols en Lliga, i a José Javier Barkero i Javier Venta per lesió, mentre que per decisió tècnica s'ha quedat fora Asier del Horno.

Davant les baixes de dos jugadors titulars indiscutibles, l'entrenador valencià podria comptar amb Abdelkader Ghezzal en atac i incloure a Rubén Suárez a la mitja punta sense canviar l'esquema habitual de l'equip. L'altra opció, que ja va utilitzar Juan Ignacio Martínez a Getafe en l'únic partit de Lliga en què Koné va ser titular, és col·locar Valdo en atac i deixar el seu lloc a la banda dreta a Nabil El Zhar. Tot i la càrrega de minuts de molts jugadors del Llevant, Juan Ignacio no ha donat pistes sobre altres canvis en l'alineació inicial i només Farinós podria entrar en l'equip per donar descans a algun futbolista del centre del camp.

De la seva banda, el Saragossa afronta el seu enèsim partit a tot o res. L'equip aragonès vol seguir viu i amb opcions i, per aconseguir-ho, pràcticament l'únic resultat que li serveix és la victòria. Passi el que passi davant els valencians, el Saragossa seguirà en posició de descens, però podria acabar matemàticament descendit, si perden i guanya el Vila-real, o en el cas de fer-se amb els tres punts atabalant a la resta d'equips implicats.

stats