Barça
Esports Futbol 27/08/2012

El Llevant perd al camp del Valladolid, que es col·loca colíder amb 6 punts (2-0)

Els castellans han marcat els dos gols de penal molt protestats pels jugadors granota, transformats per Víctor Pérez

A.s.
Àngel (Llevant) es lamenta d'una ocasió fallada davant el porter del Valladolid Jaime

BarcelonaEl Llevant ha perdut al camp del Valladolid per culpa de dos penals molt protestats pels granotes. Els castellans, amb aquests tres punts ja en tenen sis i es situen colíders amb el Barça i el Rayo.

Als 38 minuts el defensa del Llevant David Navarro ha vist la segona targeta groga per tocar la pilota amb les mans dins de l'àrea. Víctor Pérez ha transformat el penal, i el Llevant es veia obligat a remuntar amb un home menys.

Però en el primer minut de la segona meitat el Valladolid ha sentenciat el partit amb un segon penal, que també va convertir-lo en el 2-0 el mateix Víctor Pérez.