LIGA BBVA
Esports Futbol 23/11/2014

El Llevant bloqueja el València i s'emporta el derbi (2-1)

Morales aconsegueix el gol de la victòria granota només un minut després de l'empat valencianista

Els jugadors del Llevant celebren la victòria contra el València amb els aficionats / HEINO KALIS / REUTERS

ValènciaEl futbol defensiu del Llevant, que ha recuperat l'essència del seu joc, ha bloquejat el València i li ha permès quedar-se amb els punts del derbi (2-1) en un partit en què els visitants han estat millors en el primer període, però on ha estat determinant l'arrencada dels locals a la segona meitat.

Els gols del Llevant han arribar en moments clau. El primer ha servit per ratificar el millor joc del conjunt local i el segon ha arribat just després de l'empat valencianista. Una diana, la darrera, psicològica, que ha ensorrat les esperances del València de remuntar.

Després d'un primer temps amb ocasions però sense gols, el partit s'ha animat a la represa. El Llevant ha posat setge a la porteria de Diego Alves i ha aconseguit el seu objectiu a la tercera arribada: Casadesús, de cap, ha rematat un córner que servia per donar avantatge al conjunt granota.

El València no ha tingut cap altre remei que arriscar i moure la banqueta. L'aposta ofensiva ha donat els seus fruits gràcies a una bona combinació entre Negredo i Parejo, que ha acabat amb el gol d'aquest últim.

L'alegria, però, ha durat poc, ja que un minut després ha arribat el segon gol del Llevant amb una excepcional rematada de Morales que s'ha colat per l'escaire. El València ha intentat sobreposar-se a aquest nou cop però no ha pogut, tot i posar setge a la porteria local en els darrers minuts del partit.

Llevant 2 - 1 ValènciaLlevant:

Mariño, Iván López, Vyntra, David Navarro, Nikos, Sissoko, Pape Diop, Rubén (Morales, m.71), Ivanchitz (Juanfran, m.78), Casadesús (El Zhar, m.87) i Barral.València:

Diego Alves, Barragán (Feghouli, m.64), Mustafi, Otamendi, Gayà, Javi Guego, André Gomes, Carles Gil, Piatti (Parejo, m.64), Rodrigo (De Paul, m.79) i Negredo.Gols:

1-0, m.58: Casadesús. 1-1, m.73: Parejo. 2-1, m.74: Morales.Àrbitre:

Vicandi Garrido (comitè basc). Targetes grogues per a Sissoko i Diop (Llevant) i per a Mustafi (València).Estadi:

Ciutat de València, uns 22.000 espectadors.