1a divisió
Esports Futbol 18/03/2012

El Llevant suma els tres punts amb un gol al descompte (1-0)

Xavi Torres ha empaitat la pilota al fons de la porteria al minut 91 i ha deixat molt tocat un Vila-real que continua en la zona perillosa de la classificació

Ara
1 min
Els jugadors del Llevant celebren el gol de Xavi Torres contra el Vila-real

BarcelonaEl Llevant ha sumat els tres punts i es manté a la zona alta de la classificació gràcies a un gol de Xavi Torres al temps de descompte, que ha decantat la balança en el derbi valencià contra el Vila-rael (1-0). En canvi, els groguets veuen compromesa la seva situació a la Lliga, ja que es mantenen al límit del descens.

El dia era assolellat a València, perfecte per gaudir del futbol. Però el partit no ha respost les expectatives dels aficionats que s'han desplaçat fins a l'estadi del Llevant. Ha estat un enfrontament sense gairebé futbol ni ocasions, on el vent també ha estat protagonista dificultant el joc de tots dos conjunts.

Tot semblava indicar que el matx acabaria sense gols, però en el temps de descompte, i just després que el Vila-real es quedés amb un home menys per l'expulsió de Marchena –doble groga–, Rubén Suárez ha picat una falta que acabaria essent decisiva. Diego López ha aconseguit desviar la pilota, però aquesta ha tocat al pal i el rebot l'ha aprofitat Torres per marcar a porteria buida.

Llevant 1 – Vila-real 0

LLEVANT: Munúa, Javi Venta, Ballesteros, Cabral, Juanfran, Xavi Torres, Iborra (Farinós, m.71), Valdo, Ghezzal (El Zhar, m.84), Barkero (Rubén, m.67) i Koné.

VILA-REAL: Diego López, Mario, Zapata, Musacchio, Joan Oriol, Bruno Soriano, Marcos Senna, Castellani (Marchena, m.71), Nilmar (Camuñas, m.91), Marco Ruben i Martinuccio (Hernán Pérez, m.80).

GOL: 1-0, m.91: Xavi Torres.

ÀRBITRE: Clos Gómez (Comitè Andalús). Targetes grogues a Valdo, Juanfran, Javi Venta, Zapata, Martinuccio, Hernán Pérez, Nilmar i Castellani. Targeta vermella a Marchena per doble amonestació (m.90).

ESTADI: Ciutat de València. 12.200 espectadors.

stats