1a divisió
Esports Futbol 12/12/2010

El Madrid derrota el Saragossa amb comoditat (1-3)

Els madridistes Marcelo i Xabi Alonso han vist la 5a targeta groga i no podran jugar, al Bernabeu contra el Sevilla, en l'últim partit de lliga abans de Nadal

Martí Molina
1 min
Els jugadores del Madrid, després d'un gol.

BarcelonaEl Madrid ha estat amo i senyor del partit des del principi, dominant la pilota i arribant amb perilla a la porteria de Leo Franco, que veia com els seus defenses tenien molta dificultat per aturar els atacs dels de Mourinho.

Així ha estat com, als 15 minuts de joc, Özil ha rebut una pilota a l'interior de l'àrea, per la banda dreta, i ha superat el porter d'un xut fort i creuat. Ha estat la confirmació que els blancs eren clarament superiors; i abans d'arribar al descans, Cristiano deixava el partit pràcticament sentenciat després de marcar de falta directa al minut 44 de la primera.

Tornant del descans, el Madrid ha sortit, novament, amb força; i als 3 de la represa, Di Maria ha superat la defensa per velocitat i ha anotat el 0 a 3 de vaselina. Tot i que el Saragossa ha pogut retallar distàncies gràcies a un penal de Carvalho que ha transformat Gabi, el marcador ja no s'ha mogut.

Ha estat un partit amb molt joc subterrani, sobretot al primer temps, i on l'àrbitre ha ensenyat diverses targetes grogues pels dos equips. En especial destaquen les que han vist els madridistes Marcelo i Xabi Alonso; que ja n'acumulen 5 a la lliga i es perdran el proper partit, al Bernabeu, contra el Sevilla.

Després d'aquest enfrontament es pot confirmar que el Madrid ja s'ha recuperat de la golejada encaixada al Camp Nou; i també per comprovar que el Saragossa tindrà greus problemes per mantenir la categoria, ja que compta amb un equip molt just tècnicament.

stats