FUTBOL
Esports Futbol 27/07/2014

El Madrid estrena la pretemporada amb una derrota als penals contra l'Inter (1-1, 3-2)

Bale ha aconseguit el gol dels d'Ancelotti, que ha presentat un equip ple de jugadors del planter

Gareth Bale, autor de l'únic gol del Madrid contra l'Inter / JOHN G. MABANGLO / EFE

BarcelonaEl davanter argentí Mauro Icardi ha estat l'autor dels dos gols (el de l'empat i el decisiu a la tanda de penals) que han permès a l'Inter de Milà superar el Reial Madrid en el tercer partit del torneig Guinness International Champions Cup després de finalitzar el temps reglamentari amb empat a un (3-2 als penals).

El Madrid, que ha disputat el primer partit de la pretemporada en la seva gira pels Estats Units amb diverses absències de titulars i molts jugadors del planter, s'ha avançat en el marcador al minut 10 amb un gol de l'escocès Gareth Bale. Bale, que ha marcat un gran gol amb l'esquerra des de fora de l'àrea, ha estat el millor jugador del Madrid. Després del gol de Bale, el joc ha entrat en una imprecisió constant per part dels dos equips. Tot s'ha complicat per als blancs al minut 68, quan l'àrbitre ha xiulat penal per una empenta de Sobrino a Vidic. Icardi l'ha transformat i ha igualat el partit.

Amb aquest resultat s'ha arribat al final del temps reglamentari i el partit s'ha decidit des del punt de penal. Els jugadors d'Ancelotti n'han fallat tres dels cinc que han xutat, mentre que l'Inter n'ha marcat tres, l'últim obra d'Icardi, que ha aconseguit el 3-2 que donava el triomf als italians.