Primera Divisió
Esports Futbol 22/10/2011

El Madrid visita un Màlaga que vol revenjar-se de Mourinho

A la ciutat andalusa no han oblidat les declaracions del tècnic la temporada passada, en què deia que "mai entrenaria el Màlaga"

Marcel Sanromà
1 min
José Mourinho.

BarcelonaEl Reial Madrid visita aquest vespre (20 h) el Màlaga, el club que José Mourinho, entrenador blanc, va dir que "no entrenaria mai" si el fessin fora del seu actual club, en referència a l'anterior tècnic blanc, Manuel Pellegrini, que aleshores feia poques setmanes que havia assumit el càrrec d'entrenador al Màlaga. Tot plegat va passar fa més de mig any, però els aficionats malaguenys no ho obliden, i esperen avui amb ganes la primera visita a La Rosaleda del tècnic portuguès.

Sobre el terreny de joc, però, Pellegrini no podrà comptar amb dos dels seus jugadors amb més talent, Duda i Baptista, que no s'han recuperat a temps d'unes molèsties. En canvi, el xilè convoca Apoño, fins ara exclòs per decisió tècnica.

Sense Coentrao, que és baixa per una sinovitis al genoll, ni Sahin, Carvalho, Lass ni Albiol, el Madrid arriba carregat de moral, i lluny queden ja les ensopegades contra Llevant i Racing. Sí que podrà comptar Mourinho amb Higuaín i Benzema; en la roda de premsa prèvia va dir que ja havia decidit "qui seria el nou", però la resta dels mortals haurem d'esperar fins a l'hora del partit.

stats