PRIMERA DIVISIÓ
Esports Futbol 13/05/2012

El Màlaga jugarà la Champions i l'Atlètic de Madrid i el Llevant, l'Europa League

El Màlaga ha superat per la mínima l'Sporting, l'Atlètic de Madrid ha guanyat pel mateix resultat el Vila-real i el Llevant s'ha desfet de l'Athletic Club per 3-0

Abdelkader Ghezzal, del Llevant, celebra un dels dos gols que ha marcat / MANUEL BRUQUE / EFE

BarcelonaEn l'última jornada de Lliga, també s'han decidit els equips que jugaran la temporada vinent a Europa. Decidides les places de la Lliga de Campions per la temporada vinent de Reial Madrid, Barça i València, calia saber qui jugaria la prèvia de la màxima competició europea i quins serien els dos equips de la Lliga que jugarien l'Europa League.

El Màlaga ha aconseguit un triomf per la mínima que li permet jugar la màxima competició europea la temporada vinent. Els malaguenys jugaran la prèvia de la Lliga de Campions després de guanyar per 1-0 gràcies a un gol de Rondón en el minut 49.

De la seva banda, l'Atlètic de Madrid podrà defensar el curs vinent el títol europeu que ha aconseguit aquesta temporada després de classificar-se per disputar l'Europa League. Els madrilenys han superat el Vila-real amb un gol de Falcao a les acaballes del partit (min 88), fet que ha provocat que el conjunt groguet baixés a Segona Divisió A.

Per últim, a l'Atlètic de Madrid l'acompanyarà a l'Europa League el Llevant, que ha guanyat l'Athletic Club (3-0). L'equip granota s'ha avançat just abans del descans amb un gol de Ghezzal. El mateix jugador ha fet el segon en el minut 67 i, a dos minuts pel final, Farinós transformava un penal que feia pujar el 3-0 al marcador.