1a divisió
Esports Futbol 13/02/2011

El Màlaga i Pellegrini volen deixar de ser el cuers derrotant el Getafe

El Màlaga no pot comptar amb els porters Asenjo i Rubén; a més de Jesús Gámez, Hernán, Hélder, Duda i Apoño. El Getafe, en canvi, tan sols perd Manu del Moral

Redacció
1 min

MàlagaEl Màlaga, que tot i empatar al camp del Sevilla ara fa una setmana continua cuer, buscarà contra el Getafe una victòria que li permeti abandonar la cua de la classificació i acostar-se als llocs de permanència (La Rosaleda, 17h). Una victòria que donaria moral a l'equip i també al seu entrenador, Manuel Pellegrini, que tot i arribar a mitja temporada com a revulsiu, no està complint amb els objectius. Com tampoc ho estan fent els fitxatges multitudinaris de l'equip al mercat d'hivern, que de moment no són tan resolutius com s'esperava.

No serà fàcil, ja que els andalusos tenen nombroses baixes: els porters Asenjo i Rubén; els defenses Jesús Gámez, Hernán i Hélder; i els migcampistes Duda i Apoño.

Al devant, el Getafe. Un equip que està tenint una trajectòria de muntanya russa en aquesta lliga, combinant pics de forma espectaculars i partits per oblidar. A més, els de Míchel encara no han aconseguit la victòria fora de casa, aquest any.

Per aquest partit els madrilenys recuperen el defensa Rafa López, que ve d'una lesió; i Dani Parejo, sancionat el cap de setmana passat. Els dos són les grans novetats d'un equip que no podrà comptar amb Manu del Moral per molèsties musculars.

stats