1a divisió
Esports Futbol 29/04/2012

Màlaga-València: duel directe per la tercera posició

Els valencianistes arriben a terres andaluses amb tres punts d'avantatge a la tercera posició però després de caure eliminats a la Lliga Europa (18 h, Gol T)

Ara
1 min

MàlagaEl València i el Màlaga s'enfronten aquest diumenge a la Rosaleda en un duel directe per la tercera plaça de la Lliga, que dóna accés directe a la Champions. Els valencianistes són tercers, amb tres punts d'avantatge respecte els andalusos, però afronten el partit després de caure eliminat a la Lliga Europa. Mentre el Màlaga és cinquè –desprès del triomf del Llevant aquest dissabte–.

L'estadística és favorable al conjunt xe, ja que no perd contra els malaguenys des de fa onze anys. Però el cop anímic que ha significat l'eliminació europea li pot passar factura. A més, no podrà jugar Sergio Canales –que es va trencar els lligaments encreuats del genoll aquest dijous–, ni tampoc el capità David Albelda, que està sancionat. Tino Costa i Topal són els jugadors que tenen més opcions d'ocupar els seus llocs.

De la seva banda, el Màlaga arriba al partit després de tres jornades sense guanyar; però amb l'esperança de guanyar un rival directe i poder ser a la màxima competició europea de clubs la temporada vinent. El tècnic, Manuel Pellegrini, no podrà comptar amb el defensa Ignacio Monreal, que ha estat baixa d'última hora per molèsties físiques. El seu lloc a l'onze serà per al portuguès Eliseu Pereira.

stats