Futbol
Esports Futbol 29/04/2012

Un Màlaga atrevit s'endú el xoc amb el València (1-0) i l'empata a la classificació en zona Champions

Un gol del migcampista Camacho, que remata amb l'esquena una centrada de Gámez al minut 27 de partit, ha donat els tres punts al Màlaga, que se situa amb 55 punts, els mateixos que el València

El defensa xe Barragan lluita amb el malagueny Isco

MàlagaEl Màlaga vol classificar-se per jugar la Champions l'any que ve i, si pot, prefereix estalviar-se haver de jugar la fase prèvia a l'agost. I ho ha demostrat en un duel decisiu contra el València, que els locals s'han adjudicat per la mínima (1-0), fet que no els permet tenir a favor el gol averatge. A Mestalla, el València va vèncer 2-0. A la Rosaleda, els malaguenys s'han mostrat més atrevits que els xe i s'han endut tres punts que empaten a tots dos conjunts en la classificació amb 55 punts. El València seguirà sent tercer i el Màlaga, quart.

Un gol de Camacho al minut 27, rematant de forma estranya (entre l'espatlla i l'esquena) ha estat suficient per donar el triomf als homes de Pellegrini. Els d'Emery no han trobat la fórmula per calmar els nervis i han jugat molt precipitats, imprecisos.

Els malaguenys han disposat de bones ocasions a la segona meitat per ampliar l'avantatge, sobretot gràcies a la direcció d'un Cazorla magistral. El València, desfet a mesura que han anat passant els minuts, no ha sabut aturar els atacs locals però, com a mínim, ha salvat l'averatge amb el partit de la primera volta i conserva la tercera posició.