1a DIVISIÓ
Esports Futbol 08/05/2011

El Mallorca vol seguir sumant contra un Vila-real que busca el tercer lloc

L'ambient serà calent ja que el Mallorca va quedar fora de l'Europa League i la seva plaça la va ocupar l'equip castellonenc després d'una suposada denúncia del Vila-real

Redacció
2 min
Michael Laudrup, entrenador del Mallorca.

PalmaEl Mallorca rep avui el Vila-real al Iberostar Estadi en un horari inèdit a Primera, a les 12.00 hores del migdia, i amb ganes de revenja per la seva exclusió de la Lliga Europea aquesta temporada, en un partit en el qual estaran en joc els punts de la permanència per als balears i de la Champions en el cas del conjunt castellonenc.

El Mallorca no ha oblidat que el seu lloc europeu va ser ocupat pel Vila-real després de presentar un concurs voluntari de creditors, l'antiga suspensió de pagaments, i els mateixos jugadors i alguns dirigents s'han encarregat de recordar-ho al llarg de la setmana.

El tècnic del Mallorca, Michael Laudrup, no podrà comptar amb el porter Dudú Aouate i el migcampista Sergio Tejera, lesionats. El substitut del porter israelià serà l'argentí Germán Lux.

Laudrup ha recordat que els 42 punts que suma el seu equip a la taula no li garanteix, encara, la permanència i per això ha insistit que la victòria davant el Vila-real, un rival del qual ha destacat la seva qualitat i experiència, és de vital importància.

El Vila-real buscarà la possibilitat de certificar la quarta plaça que ostenta actualment a la classificació i per aconseguir-ho els castellonencs han d'aconseguir la victòria, que els deixaria virtualment ja en plaça de Lliga de Campions.

Així, per assegurar-se la presència matemàtica a la Lliga de Campions, a més d'una victòria a Palma, no haurien de guanyar cap dels seus tres rivals, Sevilla, Atlètic de Madrid i Athletic de Bilbao.

Si guanyessin aquests equips, i el Vila-real aconsegueix la victòria a Mallorca, quedaria a un sol punt d'aconseguir aquest objectiu i podria marcar com a nova fita la tercera plaça.

El partit entre mallorquins i castellonencs arriba marcat per la polèmica, sobretot per part del conjunt balear, que va ser exclòs de la Lliga europea per motius econòmics i la seva plaça va ser atorgada al Vila-real, ja que des del club mallorquí s'assegura que va succeir després de la denúncia de l'entitat que presideix Fernando Roig.

L'equip que dirigeix Juan Carlos Garrido arriba després de caure eliminat de la lliga a Europa, cosa que ha suposat un gran desgast físic, per als futbolistes del Vila-real.

A això se sumaran les baixes dels lesionats Gonzalo Rodríguez i Ángel López, a més del sancionat per acumulació de targetes Joan Capdevila, mentre que la bona notícia arriba amb la recuperació de Marcos Senna, que després de jugar uns minuts el passat dijous ja forma part del grup.

stats