Osasuna-Mallorca
Esports Futbol 05/02/2011

El Mallorca ha d'evitar la quarta derrota al camp d'un Osasuna amb l'ànim aixecat

Michael Laudrup té un munt de baixes, sobretot en atac, i el japonès Ienaga, fitxat en el mercat d'hivern, va convocat i podria debutar

Redacció
1 min
El davanter del Mallorca, Pierre Webó, es lamenta en una acció d'avui davant l'Sporting.

PalmaEl Mallorca necessita reaccionar ja si no vol encaixar una nova derrota, seria la quarta consecutiva, i deixar de mirar les places europees per començar a fixar-se en la zona de descens. El repte passa per guanyar aquesta tarda al Reyno de Navarra, on només hi ha sigut capaç de guanyar el Barça, i on just fa set dies el Reial Madrid s'hi va deixar els tres punts. De fet, aquesta darrera victòria de l'Osasuna sobre el conjunt blanc ha sigut tot un glop d'aire fresc per a l'equip de Jose Antonio Camacho, que feia vuit partits que no sumava els tres punts.

Els dos equips tenen baixes significatives per al partit d'avui, tot i que les de Michael Laudrup potser són més determinants. Webó, Joao Victor i Nunes estan sancionats, i Víctor Casadesús està lesionat. Sense Webó ni Casadesús, i amb Cavenaghi cedit a l'Internacional brasiler, Laudrup només té el jove Sergi Enrich per ocupar la plaça de davanter. El tècnic danès, però, s'endú convocat a l'últim fitxatge, el japonès Ahihiro Ienaga, que podria disputar els primers minuts a la Lliga.

Per la banda de l'Osasuna, Damià Abella està sancionat, mentre que Roberto López, Rúper i Álvaro Cejudo continuen lesionats. Camacho, en canvi, recupera Nacho Monreal i deixa fora de la convocatòria els dos iranians, Nekounam i Masoud.

Osasuna: Ricardo; Nelson, Sergio, Miguel Flaño, Monreal; Puñal, Soriano; Coro, Pandiani, Camuñas; i Aranda.

Mallorca: Aouate; Cendrós, Ramis, Rubén, Kevin; Pereira, Martí, De Guzmán, Castro; Nsue i Enrich.

Àrbitre: Iglesias Villanueva (Comitè Gallec).

Estadi: Reyno de Navarra. 18 h.

stats