1a divisió
Esports Futbol 12/02/2011

Marcelino debuta amb el Racing contra el Sevilla

El Sevilla, que busca tornar a la zona europea, no podrà comptar amb Kanouté, lesionat; ni Zokora, per motius personals. Tampoc hi seran Cáceres, Renato i Romaric

Redacció
1 min
Marcelino, nou entrenador del Racing

SantanderRacing i Sevilla s'enfronten al Sardinero en el que serà el primer partit de Marcelino García Toral com a nou entrenador dels càntabres, en substitució de Miguel Ángel Portugal, destituït aquesta setmana.

Després de sortir del club per la porta gran, ara fa quatre anys, havent classificat el Racing per jugar la UEFA, Marcelino torna a dirigir el club. El malestar que es vivia les últimes jornades al Sardinero, amb el públic local enfrontat amb l'entrenador; ha donat pas a un clima d'eufòria pel canvi de tècnic, i més pel fet que aquest sigui Marcelino. Tot i que en el partit d'aquest dissabte no es preveuen canvis a l'onze titular.

D'altra banda, el Sevilla intentarà aprofitar aquest canvi d'entrenador, i el desconcert que pugui generar; per aconseguir una victòria balsàmica després dels mals resultats -tan sols un partit guanyat dels últims quatre- i que li permeti acostar-se a la zona europea.

Tot i que l'entrenador dels andalusos, Gregorio Manzano, no podrà comptar amb jugadors importants com Kanouté -amb molèsties a l'abductor esquerre- ni Zokora -que ha viatjat al seu país per la mort del seu pare-. Tampoc no hi seran, per decisió tècnica, Martín Cáceres, Renato i Romaric.

stats