Futbol
Esports Futbol 28/10/2011

Mourinho: "D'altres, si juguen malament, guanyen, però nosaltres no"

El tècnic del Madrid ha assegurat que: "Criticar en aquest moment el nostre joc és difícil, perquè ho estem fent molt bé"

Ara
1 min
José Mourinho.

BarcelonaAquest cop sí, José Mourinho ha sortit a la roda de premsa per parlar abans del Reial Societat - Reial Madrid, i ha lloat el joc del seu equip: "Criticar en aquest moment el nostre joc és difícil, perquè ho estem fent molt bé", i ha recordat que "l'important és la tranquil·litat. S'han escrit moltes bajanades sobre per què el Madrid va tenir un període dolent i després un de bo. Després del partit contra el Racing, el president estava tranquil, confiat. És el que necessitem".

Mourinho, però, ha comentat també que "d'altres, si juguen malament, guanyen, però nosaltres no", i per tant, ha recordat que: "La gent està esperant, quan fallem, estarà preparada". I el portuguès ha comentat que "potser", demà tenen "un partit pitjor", perquè la Reial "és un bon adversari, que ha donat descans a alguns jugadors".

Finalment, Mourinho ha afirmat que Sahin: "No està lesionat, està treballant sense límits en l'aspecte mèdic. Nosaltres no mentim ni amaguem, però no juga un minut des de l'abril, i és precipitat que marxi amb la selecció", i ha conclòs: "Si, de cop, juga 90 minuts, serà un risc. Però a les seleccions no es preocupen gaire dels riscos, perquè després després són els clubs els que reben els jugadors lesionats".

stats