1a divisió
Esports Futbol 21/04/2012

Mourinho ha fet una foto al Camp Nou, buit, després de guanyar-hi per primer cop

El portuguès s'ha atansat fins la boca del túnel de vestidors per fer una foto a l'estadi, ja sense públic. Ha estat el primer triomf com a tècnic visitant en 10 partits

Ara
1 min

BarcelonaJosé Mourinho s'ha volgut endur un record del Camp Nou, el dia que hi ha aconseguit guanyar per primera vegada com a entrenador. El tècnic portuguès, després de superar el Barça a la Lliga (1-2), s'ha atansat fins a la boca del túnel de vestidors i ha fet una fotografia a l'estadi buit.

Ha estat el primer cop que Mourinho aconseguia la victòria com a tècnic visitant, en el desè partit del portuguès com a entrenador rival a l'estadi blaugrana. El primer duel va ser la temporada 2004-05, amb el Chelsea (2-1). Amb els 'blues' va tornar-hi dos cops més, i tots dos van acabar amb empat.

Posteriorment, Mourinho va disputar dos partits amb l'Inter, la temporada 2009-10. El Barça va guanyar 2-0 i 1-0, però aquest últim resultat no va permetre que els blaugranes capgiressin l'eliminatòria de Champions i acabessin eliminats.

A partir del 2010-11, i com a tècnic del Madrid, 'the special one' havia visitat quatre vegades el Camp Nou, amb dos triomfs locals (5-0 a la Lliga i 3-2 a la Supercopa d'Espanya) i dos empats (1-1 a la Champions i 2-2 a la Copa del Rei). Els marcadors havien estat favorables als culers.

Aquest dissabte, però, Mourinho ha aconseguit la victòria i, de passada, deixar pràcticament sentenciat el títol de Lliga per al Madrid.

stats