Esports Futbol 25/08/2011

Mourinho: "Casillas pot parlar per telèfon amb qui vulgui"

L'entrenador blanc no ha fet cap referència al Barça i assegura que riu amb la broma d'algú que es va fer passar pel seu representant

Redacció
1 min
Mourinho, durant el Trofeu Santiago Bernabéu / EFE

BarcelonaL'entrenador del Reial Madrid, José Mourinho, ha evitat parlar del Barça i de la Supercopa a la roda de premsa posterior al Torneig Santiago Bernabéu en què el seu equip va guanyar (2-1) el Galatasaray.

Només ha assegurat que Iker Casillas "pot parlar per telèfon amb qui vulgui", després que ahir el capità blanc va trucar a Puyol i Xavi Hernández per fer les paus en un sopar. L'aclariment del portuguès arriba després que alguns mitjans de Madrid van publicar que el tècnic estava enfadat per aquesta trucada. Tot i això, el capità no ha jugat cap minut d'aquest partit.

Mourinho també ha fet referència al fet que un jove es va fer passar ahir pel seu representant insinuant que volia plegar. "Ho ha fet bé. S'ha divertit i em sembla una bona broma", ha dit Mou, que ha reblat: "No va ser ell qui no va ser professional, en tractar una notícia que corre sense tenir garanties de qui està parlant", en al·lusió a Canal Plus, que va treure la informació.

Aquesta suplantació es va desemmascarar quan Punto Pelota, el programa esportiu d'Intereconomía TV, va aconseguir reunir a través del telèfon el fals i el veritable Eladio Paramés.

stats